Besplatna isporuka za porudžbine iz Srbije.

Vesti

Leto miriše na dobre knjige – julsko izdanje časopisa Bukmarker

13. Jul 2021
Julsko izdanje Bukmarkera miriše na more i na dobre knjige. Jer zna se – bez jedne, dve, tri, pa čak i više knjiga spisak za putovanje nikako ne može da bude potpun, pa vam u rubrici Hit knjige predlažemo naslove koji mogu da budu savršeni saputnici na putovanju. Među štivom koje se, uz ljubavne romane, najviše bira za letnje odmore, kako su nam potvrdili naši knjižari, nalaze se i trileri, kojima smo posvetili Temu broja. Izdvojili smo i priču o knjigama za milenijalce, opuštajuće, lagane i relevantne za sadašnji trenutak, pisane prijemčivim jezikom koji koristimo svakodnevno.

Odlični razgovori sa stranim piscima i domaćim autorima okosnica su časopisa Bukmarker, pa vam i u ovom broju donosimo sjajne priče. Sa Betani Hjuz smo kroz prostor i vreme pratili tragove Venere i Afrodite, kako i nosi naziv njene knjige, i tako saznali šta nam lik boginje ljubavi govori o doživljaju i položaju žena kroz istoriju. Španski pisac Manuel Vilas govorio je o knjizi „Ordesa“, Vanja Bulić o zbirci satiričnih priča „Rupe u glavi“, a Adelin Dijedone o svom romanu „Stvarni život“.

Kao i do sada, donosimo vam još mnogo lepih priča o knjigama koje volite i koje ćete voleti, kao što su „Žena bližnjega tvoga“, „Smrt u ružičastom“, „Vrt zagonetki“, „I živ i mrtav“, „Dum-dum“, „Čovek koji je voleo pse“ i mnoge druge.

Od četvrtka 15. jula časopis Bukmarker dobićete na poklon pri svakoj kupovini u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, a novi broj možete očekivati svakog meseca.

Uživajte u čitanju!