Sajamski dani od 15. do 31. oktobra

Vesti

Na vreme pripremite sve za školu – akcija „Spremni za prvo zvono“ u svim Delfi knjižarama!

15. Jul 2021
Pripreme za novu školsku godinu ne moraju da budu u poslednji čas! U knjižarama Delfi širom Srbije i na sajtu delfi.rs imate mogućnost da po izuzetno povoljnim cenama već sada nabavite sve što je potrebno školarcima – školski pribor, pernice, rančeve – i to od ekskluzivnih svetskih brendova po najpovoljnijim cenama u gradu!Rančevi i školske torbe sniženi su čak 40%, što predstavlja ogromnu uštedu za kućni budžet! Spisak artikala koji su na popustu 40% možete pogledati ovde.

Školski pribor i pernice su na popustu od 25% za sve one koji u knjižarama odaberu artikle u vrednosti od 1000 dinara pa naviše iz ponuđenog asortimana. Ovo ograničenje ne važi za sajt delfi.rs. Spisak artikala koji su na popustu 25% možete pogledati ovde.

Školski program u našim knjižarama Delfi je jedinstven i originalan. Pored vodećeg svetskog brenda Santoro, norveški dobavljač Beckmann sve je omiljeniji kod naših kupaca, i to zbog nesumnjivog kvaliteta, duge tradicije, ali pre svega zbog najboljih rešenja koje nudi svojim dizajnom pa tako rančevi imaju nekoliko tačaka preraspodele težine, što malim školarcima nošenje čini lakšim.

Program nemačke kompanije Undercover je izuzetnog kvaliteta, a posebno će biti zanimljiv najmlađim školarcima. Anatomski, čvrsti i lagani rančevi, pune pernice, a sve to sa omiljenim junacima iz filmova i serija: Frozen, Star Wars, Spiderman, Paw Patrol, Pepa Prase… Prateći program ovog dobavljača podrazumeva mnoštvo stikera, pečata, čaša za olovke, setova za crtanje za male školarce, kojima je teško odoleti.

Ako volite glamur i sjaj sa mnogo šljokica i štrasa, ali i divnih boja, obratite pažnju na asortiman sa oznakom D. K. T.

Ne morate da idete u Argentinu da biste nabavili proizvode brenda Levensal. Ako želite nešto drugačije i originalno, potpuno neobično, tu su rančevi koji su ukrašeni jako i jarko i koji imaju svetlo koje radi poput ukrasnih lampica. Možete da birate između više programa koji su izuzetno popularni među školarcima svih uzrasta, a svetlo je korisno i praktično.

Kao i uvek, u knjižarama Delfi i na sajtu delfi.rs pronaći ćete sjajan izbor Mapeda, Faber Castela, Uni, Stabila, Štedlera, Pilota. Tu su i sveske najrazličitijih dezena, kao i blokovi za crtanje.

Bićete „Spremni za prvo zvono“ uz Delfi knjižare! Akcija traje do 12. septembra.

Dobro došli!