Vesti

Autori koji vas vode na put oko sveta – 50% popusta na odabrana izdanja Geopoetike

05. Avgust 2021
Knjige su najbolji saveznici na putovanjima, ali takođe, ukoliko iz bilo kog razloga ovog leta niste u mogućnosti da negde otputujete, one vam pružaju mogućnost da se makar u mislima izmestite iz svakodnevice. Knjige su naša ulaznica za ceo svet, jer dobre knjige brišu sve granice – sa njima možemo bilo kuda.Među svojim izdanjima, izdavačka kuća Geopoetika, čije knjige možete pronaći u knjižarama Delfi i na sajtu delfi.rs, ima naslove zahvaljujući kojima možete obići celu zemaljsku kuglu, a da ne morate da izađete iz kuće.

U okviru akcije „Autori koji vas vode na put oko sveta“ u odabranim Delfi knjižarama i na sajtu delfi.rs odobravamo 50% popusta na određene naslove izdavačke kuće Geopoetika.

Otputujte u Sloveniju sa Mojcom Kumerdej i njenom knjigom „Hronosova žetva“, ili, na primer, na Island sa Sjonovim „Mesečevim Kamenom“. Upoznajte kulturu Mozambika zahvaljujući knjizi „Nikeče“ Pauline Šizijane ili društvene prilike Čilea osamdesetih godina prošlog veka uz knjigu „Načini povratka kući“ Alehandra Sambre.

Ovi i mnogi drugi zanimljivi naslovi očekuju vas na akciji koja traje do 15. avgusta.

Kompletan spisak naslova na akciji možete pogledati OVDE.

Krenite s knjigom na put oko sveta!