Vesti

Sve za školu na jednom mestu!

25. Avgust 2021
Pre nego što svoje đake ispratite u novu školsku godinu, potrebno je da ih dobro pripremite – da nabavite neophodne užbenike, lektiru, školski pribor i opremu. Da povratak u klupe i za vaše školarce i za vas bude lak i lep, postarale su se Delfi knjižare, gde možete pronaći baš sve što je potrebno.Udžbenike svih izdavača možete pronaći u beogradskim knjižarama Delfi Skver (Kralja Milana 48) i „Borislav Pekić“ (Knez Mihailova 48), kao i na sajtu delfi.rs. Kako biste što lakše i brže došli do potrebnih knjiga za školu, omogućili smo brzu i jednostavnu pretragu po izdavačima, razredima i predmetima. Spisak udžbenika možete pogledati OVDE, a za više informacija možete nas pozvati na 011/265-7339.

U knjižarama Delfi Skver, „Borislav Pekić“ i na Delfi sajtu pronaći ćete i svu lektiru – objedinili smo za vas zvaničnu lektiru, izborne naslove i komplete, a spisak naslova možete pogledati OVDE.

Izbor pratećeg školskog programa je izuzetno bogat, a kompletnu ponudu možete pogledati OVDE.

Za vas smo spremili i niz pogodnosti:

*odloženu kupovinu do 12 mesečnih rata bez kamate putem administrativne zabrane, koja važi u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtu delfi.rs. Kupovinu udžbenika putem administrativne zabrane možete obaviti preko sajta delfi.rs i u beogradskim knjižarama Delfi Skver (Kralja Milana 48, 011/265-7339) i „Borislav Pekić“ (Knez Mihailova 48, 011/3281-961). Sve što je potrebno jeste da firma u kojoj ste zaposleni ima sklopljen ugovor sa Delfi knjižarama. Za više informacija i tehničku podršku prilikom sklapanja ugovora i samog poručivanja možete pozvati 011/7155-802

*mogućnost kupovine čekovima građana (odloženo na tri rate) i platnim karticama

*besplatnu isporuku na teritoriji Srbije za porudžbine veće od 2.000 dinara

*za sve kupovine udžbenika i školske opreme u iznosu većem od 5.000 dinara na poklon dobijate knjigu prilagođenu uzrastu za koji ste odabrali artikle (važi za kupovine putem sajta delfi.rs i u knjižarama Delfi Skver i „Borislav Pekić)
*do 12. 09. iskoristite pogodnosti akcije Spremni za prvo zvono i ostvarite odlične popuste i do 70% na deo asortimana školskih rančeva, pernica i torbi. Sve potrebne informacije možete pronaći OVDE.Kompletna ponuda udžbenika, lektire i školske opreme nalazi se na sajtu delfi.rs, a deo asortimana u knjižarama Delfi Skver i „Borislav Pekić“.

Srećna nova školska godina!