Sajamski dani od 15. do 31. oktobra

Vesti

Klasici neprolazne vrednosti u izdanju Delfi izdavaštva

01. Septembar 2021
Čitaocima i posetiocima najvećeg knjižarskog lanca u regionu Delfi jasno je da na poznatoj adresi mogu da pronađu najbolje knjige domaćih izdavača i izdavača iz regiona, naslove na stranim jezicima, originalan gift program, i zbog toga je omiljeno mesto mnogih!

Novina koju smo spremili je Delfi izdavaštvo, koji čitaocima, za početak, donosi deset klasika domaće i svetske književnosti neprolazne vrednosti po izuzetno pristupačnim cenama: „Lirske narodne pesme“, „Srpske ljubavne pesme“, „Đulići i Đulići uveoci“ Jovana Jovanovića Zmaja, „Pripovetke“ Laze Lazarevića, „Najlepše pripovetke“ Borisava Stankovića, „Manon Lesko“ Opata Prevoa, „Evgenija Grande“ Onorea de Balzaka, „Taras Buljba“ Nikolaja Gogolja, „Hadži Murat“ Lava Tolstoja i „Pan“ Knuta Hamsuna.

Od srede, 1. septembra sva izdanja, štampana ćiriličnim pismom i prepoznatljiva po osobenom vizuelnom izgledu, dostupna su u Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtu delfi.rs po ceni od samo 399 dinara! Sigurno ćete poželeti da u svojoj biblioteci imate ceo komplet koji možete nabaviti po promotivnoj ceni od 2999 dinara.

Podsetite se zbog čega su ljubavne pesme Jovana Jovanovića Zmaja dugovečne, zašto se pripovetke Laze Lazarevića i danas čitaju i ne gube na aktuelnosti, čitajte o životu Evgenije Grande, Tarasa Buljbe, Hadži Murata...

Delfi izdavaštvo u narednom periodu priprema nove književne avanture za čitaoce!

Sve knjige Delfi izdavaštva možete pronaći OVDE.