Sajamski dani od 15. do 31. oktobra

Vesti

Wolt ti poklanja 800 dinara kredita za kupovinu naslova u Delfi knjižarama!

16. Septembar 2021
Izdavačka kuća Laguna i Delfi knjižare uspešno sarađuju sa kompanijom Wolt, na zadovoljstvo velikog broja kupaca, kako bi svim ljubiteljima dobrih knjiga isporučili hit naslove na najbrži i najjednostavniji način.


Želimo da vas obradujemo i iznenadimo još jednom! Wolt svim novim korisnicima poklanja 800 dinara kredita za kupovinu naslova u Delfi knjižarama putem Wolt aplikacije ili na sajtu wolt.com. Samo treba da upišete kod DELFIKNJIGE u Wolt aplikaciju i dobijate 800 dinara popusta, i to po 400 dinara za prve dve porudžbine iz Delfi knjižara.

Kod je validan do 31. 12. 2021. godine. Nakon unosa koda u Wolt aplikaciju rok za njegovo korišćenje je 30 dana. Kod mogu iskoristiti korisnici koji u trenutku upisivanja koda nemaju neki drugi aktiviran na svom profilu.

Putem aplikacije Wolt ili sajta wolt.com možete poručiti više od 600 naslova, među kojima su bestseleri Lagunine domaće i strane produkcije različitih žanrova, kao i odabrani naslovi drugih izdavača, koji će u najbržem roku stići na vašu adresu.

Usluge putem aplikacije Wolt ili sajta wolt.com mogu se koristiti na teritoriji Beograda, Pančeva, Novog Sada, Niša, Kragujevca i Subotice.

Porudžbine možete platiti karticom ili pouzećem.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati sa Woltovom korisničkom podrškom.

Uživajte u čitanju!