Sajamski dani od 15. do 31. oktobra

Vesti

Proslavimo zajedno 7. rođendan Delfi knjižare u Jagodini!

16. Septembar 2021
Delfi knjižara u TC VIVO Shopping PARK u Jagodini dobro je poznato i omiljeno mesto svih ljubitelja književnosti koji u njoj pronalaze najveći izbor domaćih i svetskih hitova, bogat gift program, kao i sve one sitnice koje upotpunjuju čitalački ugođaj. Knjižara u Jagodini (VIVO shopping PARK, lokal A8, Vuka Bojovića bb) slavi rođendan od 17. do 19. septembra – ali mi poklanjamo!Veselo rođendansko raspoloženje obeležiće i odlična akcija. Tokom slavljeničkih dana prilikom kupovine tri i više knjiga u izdanju Lagune količinski popust će umesto dosadašnjih 10% iznositi čak 20%, a moći ćete da ga kombinujete i sa članskim popustom.

Preporučujemo naslove domaće i svetske književnosti: novo izdanje legendarne zbirke priča Jelice Greganović i Gorice Nešović „Priči nikad kraja“, nagrađivani roman Enesa Halilovića „Ako dugo gledaš u ponor“, romane Terija Pračeta „Straža! Straža!“ i „Šešir pun neba“, idealan uvod u filozofiju za sve koje ona zanima a nisu je studirali „Pitajte filozofa“ Ijana Olasova i mnoge druge.

Pozivamo vas da u odličnom raspoloženju zajedno proslavimo rođendan Delfi knjižare u Jagodini! Pored popusta, očekuju vas i sjajni pokloni.