Vesti

„Moj put istine“ Isidore Bjelice u prodaji

25. Oktobar 2021
Od Sarajeva, Isidorinog rodnog grada, preko Beograda, u kom je živela, sve do Škotske, Rusije, Italije, Španije ili Malte, Isidora je na različitim destinacijama širom sveta skupljala iskustva koja je potom pretočila u najličnija razmišljanja.
 
Šta me najviše uzbuđuje na putovanjima?
Nekada je to otkrivanje potpuno novog, a nekada povratak u staro.

 
Život Isidore Bjelice bio je neodvojiv od putovanja. Bilo da je reč o konkretnom putovanju ili putovanju kao metafori života, Isidora je duboko verovala da se istina može uvideti jedino ako se pomerimo sa mesta i odvažimo na put. Upoznajući druge ona je spoznavala sebe, kao što je zahvaljujući dubokoj samospoznaji postala uzor i inspiracija drugima.
 
U knjizi „Moj put istine“ objedinjeni su autobiografski fragmenti kao i putopisi iz najrazličitijih delova sveta. Knjiga je zasnovana na njenim knjigama „Autobiografija s muškarcima“ i „Sentimentalna putovanja“.
 
Isidora Bjelica je autorka brojnih bestselera i jedna od najvoljenijih spisateljica na Balkanu. Napisala je više od pedeset romana, prevedenih na sedam jezika, i dobitnica je brojnih nagrada. Njene kultne knjige „Spas“, „Tajni život slavnih Srpkinja“, „Ljubav u Tunisu“, „Roman o preljubi“, „Moj deda Luj Viton“ i „Kraljice Serbske“ i druge generacijama su čitane, posebno zbog njene borbe protiv tabua i otkrivanja tajne istorije. Kolumnistkinja, TV autorka i režiserka Isidora Bjelica bila je jedna od najplodonosnijih pisaca današnjice, koja je pokazala da pisci mogu biti popularni kao rok zvezde.
 
Knjigu „Moj put istine“ možete pronaći u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.