Vesti

I biblioteke učestvuju u Noći knjige

01. Decembar 2021
Jubilarnoj 25. Noći knjige, koja će trajati tri dana – od 10. do 12. decembra – priključile su se i biblioteke iz Srbije i regiona. Biblioteke će u manifestaciji učestvovati prvog i drugog dana, 10. i 11. decembra.Dakle, tokom prvog i drugog dana trajanja manifestacije čitaoci će moći da uživaju u posebnim pogodnostima – popustima ili programima specijalno kreiranim za taj dan.

Biblioteka grada Beograda će 10. i 11. decembra davati popust od 50% na godišnju članarinu.

Narodna biblioteka Srbije će 10. i 11. decembra davati popust od 30% na sve članarine uz priložen račun o kupovini u knjižarama Delfi.

Biblioteka „Milutin Bojić“ u Beogradu 10. decembra odobrava popust od 60% na godišnju članarinu.

Biblioteka Doma kulture „Studentski grad“ 10. i 11. decembra poklanja studentima koji se prvi jave 2 godišnje članarine za 2022. godinu.

Narodna biblioteka Užice 10. i 11. decembra odobrava popust od 50% na godišnju članarinu.

Narodna biblioteka „Radislav Nikčević“ u Jagodini 10. i 11. decembra odobrava popust od 40% na godišnju članarinu.

Gradska biblioteka u Novom Sadu će 10. decembra davati popust od 50% na godišnju članarinu, a biće organizovana i izložba najčitanijih Laguninih izdanja, kao i preporuke bibliotekara.

Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu će 10. i 11. decembra svojim sugrađanima dati mogućnost upisa ili obnove godišnje članarine sa popustom od 50%. Biće predstavljena dijalekatska poezija Vlaste N. Cenića, kao i izložba Laguninih izdanja.

Biblioteka „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu 10 i 11. decembra omogućava popust od 50% na godišnju članarinu za novoupisane.

Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki“ iz Sombora će 10. i 11. decembra omogućiti popust od 50% na godišnju članarinu.

Javna ustanova Narodna biblioteka „Njegoš“ u Nikšiću 10. decembra organizuje besplatno učlanjenje, kao i kulturni program pod nazivom „Književnost na platnu“.

Noć knjige je priča koja traje, tokom koje ćete imati priliku da se upoznate sa novim naslovima, kupite knjige po izuzetno povoljnim cenama i družite se sa svojim omiljenim piscima. Uz svaku kupovinu prijatelji manifestacije pripremili su za vas i lepe poklone.