Vesti

Serija „Azbuka našeg života“ po romanima Mirjane Bobić Mojsilović od 3. decembra na malim ekranima

01. Decembar 2021
Serija „Azbuka našeg života“ rediteljke Jelene Bajić Jočić zasnovana je na romanima Mirjane Bobić Mojsilović „Muška azbuka“ i „Azbuka mog života“. Ponekad svetao a ponekad crn, život beogradske porodice i bračnog para Popović centar je nove serije koja počinje sa emitovanjem 3. decembra.Popovići posle 25 godina zajedničkog života koji je prošao sve faze – od mladalačkog zanosa, preko studentskog doba, želje za boljim životom, pa sve do zrele faze u kojoj se deca školuju po svetu – posmatrano sa strane deluju kao idealna porodica, ali iza zatvorenih vrata seku deo po deo svoje dinamične i srećne istorije.

Vesna i Uroš, razočarani što su u želji za boljim sutra izgubili sebe, prolaze kroz najveće izazove i bračne krize. Bežeći jedno od drugog, a trčeći u zagrljaj samoći, lažima i ljubavnim avanturama, suočavaju se sa najvećim problemom – krizom identiteta. „Azbuka našeg života“ prati priču Popovića iz muškog i ženskog ugla, pa će publika pratiti i aktuelne trenutke, ali i one koji su se odigrali u prošlosti.

Ovu snažnu i emotivnu priču na TV ekranima oživeće pažljivo birana glumačka ekipa u kojoj dominiraju poznata, ali i potpuno nova lica. U glavnim ulogama Vesne i Uroša Popovića naći će se prvakinja pozorišta „Atelje 212“ Aleksandra Janković i glumac srpskog porekla Jadran Malkovič, koji je ostvario zavidnu internacionalnu karijeru u filmskim i televizijskim produkcijama Nemačke i Velike Britanije. Kao specijalna gošća, u seriji će se pojaviti i autorka romana po kojima je serija nastala Mirjana Bobić Mojsilović.