Vesti

Za prave kolekcionare – akcija kompanije Visa, izdavačke kuće Laguna i Delfi izdavaštva

30. Decembar 2021
Stiže nam još jedna lepa akcija kompanije Visa i izdavačke kuće Laguna, zahvaljujući kojoj ćete upotpuniti kućnu biblioteku izvrsnim naslovima Delfi izdavaštva.Pravim kolekcionarima pružamo mogućnost da svoj čitalački raj obogate posebnim kompletom knjiga.

Prilikom kupovine karticom Visa Gold, Visa Platinum ili Visa Infinite na sajtovima laguna.rs i delfi.rs u iznosu od 3.000 dinara ili više na poklon dobijate unikatni set od 3 knjige iz specijalne edicije svetskih i domaćih klasika.

Kupovinom na svaka 3 meseca na kraju godine možete upotpuniti komplet od 12 jedinstvenih knjiga.

U prvom kompletu nalaze se naslovi „Po zabačenim ostrvima“ Mike Alasa, „Pisma iz Nemačke“ Ljubomira Nenadovića i „Sve Jelenine priče“ Jelene J. Dimitrijević, a u drugom „U carstvu gusara“ Mike Alasa, „Pisma iz Italije“ Ljubomira Nenadovića, „Pisma iz Niša: o haremima“ Jelene J. Dimitrijević.

Klasici naših proslavljenih autora koji kroz formu putopisa i kratkih priča otkrivaju karakterne osobine drugih naroda i lepotu stranih zemalja. Vredna svedočanstva o prohujalim vremenima, ali i ličnostima koje su obeležile stranu i našu istoriju. Napisana jasnim stilom, veoma prijemčiva savremenim čitaocima, ova dela do sada su se teško mogla naći u prodaji. Lako dostupna i razumljiva, ova dela svakom članu porodice pružiće zadovoljstvo bez obzira na uzrast. Delovi iz ovih knjiga se izučavaju u školama, što im daje dodatnu vrednost.

Treći komplet čine dela Branislava Nušića: „Putopisi“, „Opštinsko dete“ i „Ramazanske večeri“.

Nušić je simbol komedije, jedan od naših najvoljenijih i najpoznatijih pisaca. U ovom izboru su njegova prozna dela, veoma raritetna ali po svom sadržaju vrlo vredna i interesantna savremenim čitaocima. Dela koja prikazuju ovog autora kao sjajnog pripovedača. Slika naših naravi i društveno-političkih okolnosti.

U četvrtom kompletu su: „Prva ljubav i Dva prijatelja“ Ivana Turgenjeva, „Pjer i Žan“ Gija de Mopasana i „Safo“ Alfonsa Dodea.

Klasici svetske književnosti, i danas veoma atraktivni i aktuelni, bave se univerzalnim temama večito zanimljivim i intrigantnim. Ova dela dugo su čekala ponovno objavljivanje. Ko god ih dobije na poklon, sa zadovoljstvom i ponosom će ih čuvati u kućnoj biblioteci.

Akcija počinje 16. januara i traje do 31. decembra 2022. godine.Uživajte u čitanju.