Vesti

Sve o mozgu i kako on radi – „Ova knjiga ima mozak“

12. Januar 2022
Neki naučnici veruju da je mozak moćniji od svih kompjutera na svetu zajedno. Ali šta je mozak, kako izgleda, kako radi i kako je povezan sa ostalim delovima tela i još mnogo zanimljivih odgovora pruža izuzetno izdanje za mališane „Ova knjiga ima mozak“.

Sa obiljem duhovitih ilustracija i korisnih informacija na stranicama ove knjige saznaćemo svašta o mozgovima životinja, dinosaurusa pa čak i mozgovima robota.

Baš zato što je mozak tako čudesan, mnogi ga naučnici proučavaju i pokušavaju da shvate kako tačno radi.

Knjiga je podeljena u nekoliko segmenata, koji nam otkrivaju koliki je ljudski mozak, kakav mu je životni put, mape mozga, a otkrićemo i kako mislimo.

Pridružite nam se i sa nama upoznajte sve delove mozga, centra koji upravlja našim telom. Uz zanimljive vežbe, eksperimente koji se lako mogu izvoditi kod kuće i jednostavne ilustracije, „Ova knjiga ima mozak“ fantastičan je vodič za male radoznalce.

Knjiga je namenjena deci osnovnoškolskog uzrasta a možete je pronaći od subote, 15. januara u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs