Vesti

Najmoćniji i najburniji Patersonov roman „Tako mi svega“ u prodaji od 12. avgusta

11. Avgust 2022
Prema Ginisovoj knjizi rekorda, Džejms Paterson je imao više bestselera na listi New York Timesa nego bilo koji drugi pisac. Njegove knjige su prodate u više od 350 miliona primeraka. Romanom „Tako mi svega“ Paterson još jednom dokazuje kako njegova oštrica nije otupela i uspeva da održava serijal o Aleksu Krosu svežim čak i posle tolikog broja knjiga.

Detektiv Aleks Kros se nalazi u najtežem iskušenju dok se suočava sa svojim najličnijim neprijateljem, kriminalcem koji preti njegovoj porodici.

Kros je porodičan čovek u duši: ništa mu nije važnije od dece, bake i supruge Bri. Porodica je njegov oslonac i daje mu snagu da se suprotstavi zlu. Jedan čovek to dobro zna i koristi Aleksovu snagu kao oružje protiv njega samog. Kada su njegovi voljeni u opasnosti, Kros će učiniti sve da ih zaštiti. Ali ako pokuša da ih zaštiti, oni će umreti.

„Tako mi svega“ je najmoćniji i najburniji Patersonov kriminalistički roman, a njegova karijera je, ne sme se zaboraviti, puna fantastičnih knjiga. Glavni junak Aleks Kros postao je jedan od najpoznatijih likova u detektivskoj literaturi i inspiracija za brojne filmove.

„Tako mi svega“ Džejmsa Patersona u prodaji je od petka 12. avgusta u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.