Vesti

Najavljeno snimanje ekranizacije bestseler romana „Sa nama se završava“ Kolin Huver

30. januar 2023.
Bestseler „Sa nama se završava“ autorke Kolin Huver doživeće filmsku adaptaciju sa Blejk Lajvli i Džastinom Baldonijem u glavnim ulogama.

Kompanija Sony Pictures je zadužena za ovo ostvarenje, dok će Baldoni biti izvršni producent i režiser. Pored njega, producenti su i Blejk Lajvli i Kolin Huver, kao i Stiv Sarovic i Endru Kalof.


Radnja romana prati Lili, devojku iz malog mesta, koja se seli u Boston kako bi započela karijeru. Varnice će poleteti kad upozna zgodnog neurohirurga Rajla, premda će je mučiti što on ne voli da se vezuje. Iako Lili postaje izuzetak od ovog pravila, ona se i dalje pita kako je takav postao. Dok je preplavljuju sumnje o novoj vezi, pojavljuje se Atlas Korigan, Lilina prva ljubav, i vraća je u prošlost koju je davno ostavila iza sebe. On je bio njena srodna duša i zaštitnik, a njegov povratak preti da ugrozi njenu vezu sa Rajlom.

Huverova je trenutno najprodavaniji pisac u Americi, sa 20 miliona prodatih knjiga od kojih se čak pet našlo među deset najprodavanijih naslova tokom prošle godine. Roman „Sa nama se završava“ našao se na čelu najprodavanijih štampanih izdanja za 2022. godinu i proveo je 90 nedelja na listi bestselera Njujork tajmsa. Huverova će biti zvanični konsultant na ovom filmskom projektu.

Blejk Lajvli je poznata po TV seriji „Tračara“ (Gossip Girl) i filmovima poput „Slatka mala tajna“ (A Simple Favor), a oprobala se i u rediteljskim vodama kada je režirala spot za pesmu „I Bet You Think About Me“ Tejlor Svift. Baldoni je zvezda serije „Devica Džejn“ (Jane the Virgin) i jedan od osnivača kompanije Wayfarer Studios, koja će takođe učestvovati u ovom ostvarenju. Reditelj je filmske adaptacije romana „Nepremostiva blizina“.

Izvor: variety.com
Prevod: Aleksandra Branković