Vesti

Poklon-kartice – siguran izbor za savršen poklon

06. mart 2023.
Poklon-kartica je simboličan poklon kojim u svakom trenutku možete da obradujte svoje najmilije, poslovne saradnike i kolege. Sreća je u davanju i uvek je pravo vreme da iznenadite drage osobe mogućnošću da izaberu ono što najviše vole.


Delfi knjižare vam nude mogućnost kupovine kartica u vrednosti od 1.000, 2.000, 3.000, 4.000 i 5.000 dinara, koje se u našim knjižarama mogu zameniti za artikle iz gift programa, Lagunina izdanja, naslove svih domaćih izdavača, ali i knjige na engleskom jeziku, i to po aktuelnim cenama i popustima (akcijski, članski i količinski).

Posebnu pogodnost za pravna lica predstavlja izrada elektronskih vaučera, za koje vam pored serijskog broja dostavljamo i sigurnosni kod koji možete iskoristiti u bilo kojoj Delfi knjižari. Ovo je proveren i potpuno siguran model, a na ovaj način sarađujemo sa mnogobrojnim domaćim kompanijama. Planiramo da svim svojim kupcima omogućimo plaćanje vaučerima i prilikom onlajn kupovine. Spisak knjižara u kojima možete kupiti i iskoristiti poklon-vaučere možete pogledati ovde. Za sva dodatna pitanja, kao i za izradu predračuna, pozovite naš kol-centar za pravna lica: 011/7155-802 ili pošaljite mejl na imejl-adresu: prodaja@delfi.rs.

Koju god opciju da izaberete, verujemo da ćete biti zadovoljni i da ćete ovim divnim gestom članovima porodice, prijateljima ili kolegama ulepšati svakodnevne trenutke i time ih učiniti jedinstvenim.