Vesti

Akcija Vise, Lagune i Delfi knjižara se nastavlja

04. maj 2023.
Kompanija Visa i Izdavačka kuća Laguna nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju još jednom sjajnom akcijom.Od 4. do 31. maja prilikom kupovine karticom Visa Gold, Visa Platinum ili Visa Infinite na sajtovima laguna.rs i delfi.rs u iznosu od 2500 dinara ili više, imaćete mogućnost odabira jednog od ponuđenih poklona. Bilo da tražite poklon za sebe ili dragu osobu, tokom meseca maja možete izabrati:

1. Alat za naočare iz kolekcije „Harvey Makin“ – stilski i sofisticirani set za popravku naočara koji sadrži privezak za mikroodvijač, krpicu od mikrovlakana za poliranje, dva jastučića za nos, dve gumene drške za okvire i četiri mala srebrna zavrtnja.

2. Futrola za naočare iz kolekcije „Love Life Glasses“ – odličan poklon kojim ćete impresionirati svoje najdraže.

3. „Blago cara Radovana“ – knjiga mudrosti i lepote velikog srpskog pesnika Jovana Dučića. Riznica poetičnih filozofskih razmatranja o sudbinskim temama koje zaokupljaju svakog čoveka.

4. „Govori koji su promenili svet“ Sajmona Sibaga Montefjorea slavi velike govore iz svetske istorije i kulturnog života. Živopisna i bogata riznica koja nas vodi na putovanje od drevnih vremena do dvadeset prvog veka. Tu su, između ostalih, Čerčil, i Elizabeta Prva, Staljin i Džingis-kan, Mišel Obama i Kleopatra.

5. „Laku noć, Punpune 4“ i „Laku noć, Punpune 5“ – najpopularniji je manga serijal Inija Asana, jedne od vodećih olovaka japanske strip-produkcije, o odrastanju običnog klinca u gradu kao i svakom drugom. U svom najintimnijem delu Asano je uspeo ono što su retki planetarno popularni serijali doživeli, a to je da prevaziđe svoju nametnutu ciljanu publiku (tinejdžeri i mladići) i postane manga van žanra.

Ukoliko plaćate Visa premium karticama na Eden Books aplikaciji dobićete na poklon pretplatu od 3 meseca za besplatno čitanje svih knjiga.

Celokupna akcija trajaće od 4. maja 2023. do 31. januara 2024. godine.

Uživajte u pogodnostima koje vam nude Visa, Laguna i Delfi knjižare!